Etusivu
Historia
Luonto
Tapahtumat
Kartta
Vuokraa & Maksut
Yhteystiedot

Blogi
Valokuvagalleria
Tila
 

< Takaisin Tapahtumat-sivulle

KARHOTALKOOT 26.7. - 5.8.

Talkoissa laitellaan kuntoon Savo-Karjalan luontopiirin omistamia 100-vuotiaita huviloita ja niiden pihapiiriä. Talkoilun lisäksi aikaa jää myös saaren kauniiseen luontoon tutustumiseen ja muuhun kesäiseen oleiluun. 

Tehtävälistalla on ainakin kompostien rakentamista, pieniä korjaus- ja maalaustöitä, polttopuiden tekoa ja puutarhatöitä. Tekemistä riittää myös ruoanlaitossa, saunanlämmityksessä, veden kantamisessa sun muissa askareissa. 

Yhteiset kasvisruokailut maksavat 3 e/päivä ja sisältävät aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Ota maksua varten käteistä mukaan tarvittava määrä. Majoittua voi punaisen huvilan yläkerrassa, josta löytyy 12 sänkyä ja reilusti patjoja, tai pihalla omassa teltassa. Talkoisiin saa tulla päiväksi tai pariksi, tai vaikka koko ajaksi.

Talkoiden päätteeksi järjestetään myös Luonto-Liiton kesäpäivät, joihin ilmoittautuminen viim. 29.7. Kesäpäivien jälkeen Karhossa järjestetään viimevuoden tapaan talkoiden päätteeksi Karhofest 5.-7.8.

ILMOTTAUTUMISET: Talkoisiin 15.7. mennessä osoitteeseen saka@luontoliitto.fi tai puhelimitse numeroon 050 414 7492. Toivomme ilmottautumisia ruokailu- ja majoituskapasiteetin kartoittamiseksi.

 

AJANKOHTAISTA

26.7.-5.8. talkooleiri

3.-5.8. Luonto-Liiton kesäpäivät

5.-7.8. Karhofest

 

Blogissa uusia tekstejä!

"Elikkäs menin saarelle lauantaina. Siellä oli jo paikat siivottu ja kaikki valmiina minulle ja Marikalle..."
>>Lue lisää!>>

"Savo-Karjalan luontopiiri järjesti maaliskuussa yön yli kestävän retken talviseen Karhosaareen..."
>>Lue lisää!>>