Etusivu
Historia
Luonto
Tapahtumat
Kartta
Vuokraa & Maksut
Yhteystiedot

Blogi
Valokuvagalleria
Tila
 

< Takaisin Tapahtumat-sivulle

LUONTO-LIITON KESÄPÄIVÄT 3.-5.8.

Savo-Karjalan luontopiirin huviloilla Karhonsaaressa, Kuopiossa.

Villiintynyt arboretum, kaksi luonnonsuojelualuetta, yli satavuotiaat huvilat ja elokuun auringonlaskut? Karhonsaaren askeettiset mutta rakastettavat puitteet tarjoavat luontoliittolaisille kautta maan tilaisuuden kohdata toisensa. Tiedossa on sekä rentoa yhdessäoloa että asiapitoista ohjelmaa. Kesäpäivien tarkoitus on antaa luontoliittolaisille intoa ja ideoita toimintaan.

Kesäpäivien ohjelmassa on:

Kesäpäivät kestävät keskiviikkoaamusta perjantai-iltapäivään. Saareen voi saapua jo aiemmin tai viipyä pidempäänkin, sillä Karhossa järjestetään talkooleiri 26.7. alkaen. Kesäpäivien jälkeen perjantai-iltana 5.8. saaressa alkaa akustisen musiikin festari Karhofest.

Kesäpäivien osallistumismaksu 10 e kattaa ruoan, majoituksen ja ohjelman. Ruoka on maukasta kasvisruokaa, majoitusmahdollisuuksia ovat sänky- ja lattiapaikat punaisen huvilan yläkerrassa, oma teltta ja puolijoukkueteltta. Kuopion keskustasta on matkaa saareen maata pitkin parikymmentä kilometriä ja sen lisäksi alle puoli kilometriä veneellä, kuljetus järjestyy kaikille tulijoille. Luonto-Liitto on varannut jonkin verran rahaa pitkämatkalaisten jäsenten matkakuluihin. Ilmoittautumisen takaraja on 29.7.

ILMOITTAUDU kesäpäiville ja Karhon talkoisiin

Savo-Karjalan luontopiiri:
saka (ät) luontoliitto.fi
050 4147492

 

AJANKOHTAISTA

26.7.-5.8. talkooleiri

3.-5.8. Luonto-Liiton kesäpäivät

5.-7.8. Karhofest

 

Blogissa uusia tekstejä!

"Elikkäs menin saarelle lauantaina. Siellä oli jo paikat siivottu ja kaikki valmiina minulle ja Marikalle..."
>>Lue lisää!>>

"Savo-Karjalan luontopiiri järjesti maaliskuussa yön yli kestävän retken talviseen Karhosaareen..."
>>Lue lisää!>>